Actualitat, Destacats

Una desfilada d’èxit

El passat 25 de maig a les 8 del vespre va tenir lloc la desfilada de moda a càrrec de l’ABT Taradell, on alguns dels seus associats varen desfilar les seves novetats primavera/estiu.

El passeig de Domènech Sert es va vestir amb les seves millors gales, i una llarga catifa vermella va aportar el glamur més newyorki a l’últim inspiring dedicat a la moda. Una desfilada aplaçada del divendres anterior degut a la pluja no va decepcionar als més de 1390 espectadors que varen passar per Inspiring aquell divendres. Des de perruqueria, a roba infantil, passant per roba d’home i dona, roba esportiva i fins i tot body painting (el cos vestit amb pintura).

Aquell vespre vàrem poder gaudir amb mes d’una desena de nens de totes les edats desfilant per Roba infantil i juvenil Maria Raurell. Seguidament Rosa Moda va desfilar amb les noves tendències de primavera estiu per a dones de totes les edats i per a qualsevol ocasió.

A continuació, van desfilar els més esportistes del municipi, vestits per Esports Autonell, adaptant-se a les necessitats de cada esportista. Després vàrem poder gaudir d’un gran repertori de models, homes i dones, lluint les últimes tendències de la mà de Moda Home i Dona Sellés. Finalment  Dolo Vilardell Estilistes va aportar el punt d’originalitat amb les seves obres mestres en perruqueria. Però abans d’acabar l’escola l’ARPA de Taradell va deixar el públic bocabadat amb les seves dues models de body painting, una inspirada amb el mar, l’altre amb les abelles.

 

A banda de la desfilada, aquell divendres els infants varen poder gaudir dels jocs gegants que dinamitzaven la Xarranca, pels adults la conferència “La Cultura de la Moda” a càrrec de Meritxell Balmes fundadora de l’studio di stile i Vicenç Mustarós creador de la passarel.la 080. Finalment la nit es va acabar amb la sessió de Happy Tecno del DJ Lexlay.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *