Destacats

Tarda demostració de postres en directe “Amb el què tinc, faig” a càrrec de Jordi Pujol

Demostració de postres en directe “Amb el què tinc, faig” a càrrec de Jordi Pujol i alumnes de l’Escola Superior d’Hoteleria i Turisme Joviat de Manresa, a l’Espai Actiu.

QUI ÉS?

En Jordi Pujol és el coordinador, professors i responsable de l’Escola Superior d’Hoteleria i Turisme de Manresa “Joviat”.

En el món de la pastisseria en Jordi Pujol és considerat campió d’Espanya, sisè millor pastisser artesà del món l’any 1995, millor reboster de Catalunya al premi Nadal de Gastronomia del 2008, és ambaixador nacional de xocolates Callebaut i propietari de l’empresa de disseny POS3 que va rebre el premi estrella d’Or d’Innovació al 2002.

QUÈ FARAN:

AMB EL QUE TINC, FAIG: Es tracta de perdre la por a fer postres a partir dels ingredients que tenim tots al rebost de les nostres cases per veure les moltes varietats de gustos i combinacions que es poder fer.

Divendres 20
A les 6 de la tarda

Web: www.joviat.com