Divendres 22 de Juny

Taula rodona: ESPORT COM A LEMA DE VIDA

  • A les 7 de la tarda, “Taula rodona: Esport com a lema de vida”, al passeig de Domènec Sert, dinamitzada per Josep Antoni Vallbona.

Participants confirmats:

Ferran Latorre: Alpinista amb una gran trajectòria professional, ha realitzat 13- 8000m. Actualment lidera un projecte d’investigació cientifica sobre l’impacte genètic, biològic i clinic de la falta d¡oxigen que es genera a l’Everest.

Roger Tuneu: esportista de muntanya que combina les curses amb la BTT, creador de la seva marca de bici, ha participat aquest 2017 a la Titan Desert…

Pep Sanchez: esportista complert en ultrarunnings, ultratails quadriatlóns, proves amb bicicleta, triatlons i Raids d’aventura, un complert palmares esportiu.

“Titi Roca”: exjugador de Hoquei sobre patins del Club Pati Vic  des del 1998 fins el 2015. En la seva llarga trajectòria va ser capità de l’equip i va jugar amb la selecció Catalana, la Selecció Espanyola guanyan 1 copa de la CERS, 4 copes del rei, 1 supercopa espanyola (amb el CP VIC). Amb la selecció catalana va aconseguir una Golden Cup i una Copa Amèrica. Finalment amb la Selecció Espanuola va guanyar 3 campionats d’Europa i 3 campionats del món “A”. Actualemnt és regidor d’Esports a l’Ajuntament de Vic.

Patricia Sànchez:  4 anys a la Real Escola Andalusad’art eqüestre ha estat alumne de Rafael Soto i Antonio Cid, la seva il.lusió i intensió és continuar la seva carrera professional. Ha quedat en els tres primers llocs, guanyant en moltes ocasions,  nombrosos concursos de doma clàssica a nivell nacional i territorial, per tot Espanya.

Marta Sánchez: esportista molt completa de triatlons, que es va proclamar campiona d’Espanya en triatlons en distancia Sprint, com a olímpica en categoría sub-23, i va ser 5na en categoría èlit. Això la va clasificar al mundial de sub-23 de triatló aconseguint la 8na plaça. També va fer podi en la Copa d’Europa amb un 3r lloc i 2na en els Jocs Mediterrànis.