Divendres 18 de Maig

La importància de la imatge personal en la societat actual i la figura dels assessors d’imatge

A 2/4 de 7  conferència “La importància de la imatge personal en la societat actual i la figura dels assessors d’imatge” a càrrec la Mar Villegas dissenyadora, figurinista i estilista en cinema a la plaça de les Eres.

Quan parlem d’imatge no només ens referim a la imatge exterior d’una persona, sinó que és la barreja de varis factors com personalitat, carisma, vestuari, actitud i credibilitat.

El què està clar és que tothom vol donar una bona impressió, però per donar una “bona” imatge personal és important donar una imatge coherent entre la forma de vestir, el comportament i la comunicació.

La figura de l’assessor d’imatge ajuda a amagar defectes i a potenciar les virtuts en l’aparença física, però la seva feina va més enllà; és important aconseguir transmetre un missatge no distorsionat d’una persona.

Donar una imatge no coherent d’un mateix pot portar greus problemes de comunicació tant en l’àmbit laboral com el personal.

Parlarem de la importància de la primera impressió, del llenguatge corporal i de colors, de formes i de com potenciar característiques físiques.

 

Mar Villegas (Vic, 1981) va estudiar Disseny de Moda i Assessorament d’Imatge Personal(EATM i ESD) i es va especialitzar en Disseny de Vestuari per a espectacle.

També va cursar un Màster de Disseny de Complements (Felicidad Duce).

Ha treballat fent vestuari per a televisió, cine, publicitat i teatre, sobretot per empreses com El Terrat (els programes de l’Andreu Buenafuente) i Minoria Absoluta (com a estilista de ” l’Està passant”) entre molts d’ altres.

En el sector de la moda ha treballat com a dissenyadora per empreses com Misako i ha creat varies col.leccions de roba i bolsos, tant amb marca pròpia com per col.laboració amb altres marques, com Murmull.

Actualment continua compaginant la feina d’estilista/figurinista amb projectes puntuals de disseny.

Per a joves i adults.

Conferència gratuïta.

.