Divendres 25 de Maig

La Cultura de la Moda.

A les 7  de la tarda, ponència “La Cultura de la Moda”, a càrrec de Meritxell Balmes i Vicenç Mustarós, al passeig Domènec Sert.

Meritxell Balmes

CEO & FOUNDER

EVENTS & COMMUNICATION MANAGER & FASHION CONSULTANT

Psicòloga llicenciada per la Universitat Ramón Llull de Barcelona i màster en Marketing i Comunicació en Moda i Luxe per la Universidad Complutense de Madrid. A més a més, experta en estilisme i lifestyle.

El seu lema: No creure en la perfecció, sino creure en les persones i en el seu potencial que cada una poseeix, aquí radica la perfecció.

 

VICENÇ MUSTARÓS

CREATIVE MANAGER & FASHION CONSULTANT Y COMISARIO DE EXPOSICIONES

Creador de la “080 Barcelona”, del “Showroom Barcelona” a París i editor de la guia internacional  “DEMOguide”.Comissari d’exposiciones entre les que destaquen “Antwerpen. Altres propostes de moda”, “Thierry Mugler 30 Aniversario” i “L’Univers de la Moda”.  Assessor i col.laborador en prestigioses institucions com el FFI(Amberes), Modo Bruxellae, Tótem Fashion (París), HP France (Tokio), Museu Tèxtil i de Indumentària de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra, Copca, Acció 10, DDI, Cambre de Comerç de Barcelona i de mitjants de comunicació com Catalunya Radio, TV3, Canal+…

El meu lema: “La moda no existeix tant sols en els vestits. La moda està en el cel, en el carrer, la moda té que veure amb les idees, la forma en què vivim, el què està succeint.” – Coco Chanel

 

web: studio di stile.

Activitat gratuïta

Places il.limitades

Per a joves i adults.