Divendres 4 de Maig

El procés creatiu en la moda.

A les 2/4 de 7  de la tarda taller“El procés creatiu en la moda” a càrrec de Mar Villegas, dissenyadora, figurinista i estilista, al Passeig de Domènec Sert.

Taller on aprendre com és el procés creatiu per arribar a crear un producte de moda.

Moltes vegades es creu que un dissenyador s’inspira, i que del no res treu uns dissenys però en canvi, la gran majoria de públic desconeix què hi ha al darrere de tot això; com es fa per trobar la inspiració, recopilar material i ordenar-lo, per tal de que sigui útil,  per crear una col.lecció de moda coherent i amb garantia d’èxit.

S’explicaran els conceptes teòrics amb exemples reals perquè sigui àgil i de fàcil entendre i alhora també es simularà la creacció d’una col.lecció de bolsos real per tal de posar els conceptes a la pràctica, es viurà el procés creatiu des del punt de vista d’un dissenyador.

Mar Villegas (Vic, 1981) va estudiar Disseny de Moda i Assessorament d’Imatge Personal(EATM i ESD) i es va especialitzar en Disseny de Vestuari per a espectacle.

També va cursar un Màster de Disseny de Complements (Felicidad Duce).

Ha treballat fent vestuari per a televisió, cine, publicitat i teatre, sobretot per empreses com El Terrat (els programes de l’Andreu Buenafuente) i Minoria Absoluta (com a estilista de ” l’Està passant”) entre molts d’ altres.

En el sector de la moda ha treballat com a dissenyadora per empreses com Misako i ha creat varies col.leccions de roba i bolsos, tant amb marca pròpia com per col.laboració amb altres marques, com Murmull.

Actualment continua compaginant la feina d’estilista/figurinista amb projectes puntuals de disseny.

Per a joves i adults.

Conferència gratuïta.