Programació

Encara no hi ha activitats concretades.

Divendres 6

Animació amb vehicles elèctrics

De les 5 fins a les 8 del vespre, Animació amb vehicles elèctrics, a càrrec de Giracat, a la plaça de les Eres.

eBiblioCat: Coneix el préstec de llibres electrònics a la biblioteca

A les 6 de la tarda, conferència  “ eBiblioCat: Coneix el préstec de llibres electrònics a la biblioteca” a càrrec de Eva Leucó  Laia Miralpeix de la biblioteca Antoni Pladevall i Font al Passeig de Domènech Sert.

Intel·ligència Digital: les 8 Habilitats digitals

A les 7 de la tarda, conferència “Intel·ligència Digital: les 8 Habilitats digitals” a càrrec d’Enric Bastardas al Passeig de Domènech Sert..

Divendres 13

ANUL.LAT PER CAUSES METEOROLÒGIQUES.

Degut a les previsions de pluja generalitzada arreu de la comarca d’Osona i Catalunya, es suspèn l’Inspiring del divendres dia 13 d’abril i recol.loquem les activitats previstes per aquest dia en altres edicions d’inspiring.

El taller de Re-bots es farà el 20 d’abril a 2/4 de 6 de la tarda.

L’activitat amb simuladors de f1, karts i realitat virtual es farà el dia 20 d’abril a partir de les 5 de la tarda.

El monòleg Meduses amb nata de Godai Garcia es realitzarà al mes de maig en l’edició Inspiring Moda.

 

 

Divendres 20

Crea els teus RE-bots

A les 5 de la tarda a les 8 del vespre, taller “Crea els teus RE-bots”,  a càrrec de la companyia Artixoc a la plaça de les Eres. A partir de 8 anys.

 

Taller per a crear robots a partir de materials reciclats de tot tipus (plàstics, llaunes, taps…).

Els participants aprendran a construir un robot dissenyant-lo de manera plàstica però també amb circuits senzills elèctrics: botons, cables, connexions i petits motors. Crearem un RE-BOT personal i original que es bellugarà de manera divertida.

És un taller per introduir als nens en el món de la robòtica i de l’art i la tecnologia. Aprendran a fer anar les eines i despertar la imaginació amb materials no habituals

 

 

Taller per a majors de 8 anys.

Taller gratuït.

Places limitades, grups reduïts.

Durada: 3 hores aproximadament.

Experimenta amb la realitat virtual i  simuladors de Fórmula 1 i Karting

A les 5 de la tarda a les 9 del vespre, “Experimenta amb la realitat virtual i  simuladors de Fórmula 1 i Karting” a càrrec de Virtual Fun i Zinkers al Passeig de Domènec Sert.

 

Es podrà gaudir dels simuladors de formula 1 i Kart per joves i adults i simuladors infantils de la mà de Zinkers .

Per altre banda Virtual Fun ens proposa un esdeveniment, en el que els participants podran provar les noves tendències, gaudir dels entrenaments i la immersió que genera la realitat virtual.

 

Activitats  gratuïta per a tots els públics.

Durada: podeu participar-hi al llarg de les 4 hores que es durà a terme. (temps aproximat 5-10 minuts per cada participació).

Places il.limitades

Posem veu als contes

Els participants, faran petits grups de 2 o 3 persones, i escolliran un dels contes proposats per l’activitat. A continuació es farà una primera lectura, que servirà per a fer-ne la comprensió de text. Després faran una lectura donant èmfasis a l’entonació i repassant els signes de puntuació. Seguidament, cada grup posarà veu al conte a través d’una Tablet. I després compartirem aquest arxiu entre tots els participants.

Activitat per a infants de 8-12 anys.

Taller gratuït.

Places limitades i grups reduïts.

Converteix-te en un bon instagrammer

A les 6 de la tarda, taller de fotografia i instagram: “Converteix-te en un bon instagrammer” a càrrec de Silvia Pujols i Maite Gacio al passeig de Domènec Sert.

Descobrirem a fons Instagram i com ha canviat la nostra forma de relacionar-nos amb el nostre entorn a través de les imatges.

Donarem eines i recursos per treure el màxim profit a Instagram: consells per utilitzar correctament l’aplicació d’Instagram i per altre banda, transmetrem coneixements de fotografia aplicats a la càmera del móvil per treure el màxim de potencial de les imatges que realitzem.

Per a joves i adults.

Durada: 1,30h.

Places ilimitades.

Taller gratuït.

 

Indicat per a persones amb coneixements bàsics d’instagram.

Xarxes socials, enfocades des del món dels dj’s de música electrònica

A 2/4 de 8 del vespre,  xerrada: “Xarxes socials, enfocades des del món dels dj’s de música electrònica” a càrrec de Lexlay, resident de Happy Tecno al passeig de Domènec Sert.

Nascut a Barcelona, Lexlay mostra al món la seva manera d’entendre la música des de fa més d’una dècada. Després d’anys de treball i empès pel seu caràcter emprenedor s’ha situat en una posició respectable en l’escena electrònica nacional.

Lexlay es sinònim d’alegria, energia i passió: els seus sets són garantia d’espectacle i diversió.

Versàtil com un camaleó, aconsegueix adaptar el seu discurs musical a les exigències de cada club transportant el públic cap a un esclafit d’emocions col·lectives. Elegància i ritme caracteritza l’estil musical, sent capaç d’alternar des de la sensibilitat del House fins el techno més ballable. Les sales i clubs de prestigi que han demanat els seus serveis incrementen dia a dia, prova d’això son les actuacions a llocs com: Space, Pacha, Privilege (Ibiza), Fabrik (Madrid), Florida 135, Elrow, Supermartxé (Barcelona), SaoClub (Dubai); havent compartit cartell amb artistes com: Carl Cox, Richie Hawtin, Luciano, Marco Carola, Loco Dice, entre altres.

Actualment es responsable i fundador de la reconeguda marca happy Techno que juntament amb el seu equip, ha aconseguit conquistar el públic de la ciutat comtal resident de les nits del dissabte en una de les sales més emblemàtiques, el City Hall.

Per a joves i adults

Durada: aproximadament 1h.

Activitat gratuïta.

Concert de Rap

A 2/4 de 9 del vespre, concert de Rap, a càrrec de Shuvag a la plaça de les Eres.

L’Arantxa, una rapera provinent de les Illes Canàries instal·lada en terres catalanes,   té com a objectiu demostrar que el RAP femení existeix i trepitja més fort que mai.

Per a totes les edats.

Durada: 1h aproximadament.

Concert gratuït.

Divendres 27

Crea els teus RE-bots

A les 5 de la tarda a les 8 del vespre, taller “crea els teus RE-bots”,  a càrrec de la companyia Artixoc, al Passeig de Domènech Sert. A partir de 8 anys.

Drons: la tecnologia del futur

De les 6 de la tarda a les 8 del vespre, “Drons: la tecnologia del futur”, a càrrec de Fly Away  Services  Airk a la plaça de les Eres.

Jornada divulgativa on veure i aprendre tot el que envolta la tecnologia drone. L’equip Fly Away Service, especialistes en esdeveniments relacionats amb els drons, realitzaran diverses activitats com:

 • Zona de exposició de diferents models de drone i les seves utilitats.
 • Explicació a càrrec d’experts professionals.
 • Simulador de vol i Zona del vol on els més petits podran fer la seva primera posada en contacta amb aquest magnífics aparells.
 • Zona d’exhibició de vol de petits drons.

 

Activitat gratuïta

Per a totes les edats.

Durada: 2 hores.

Places il·limitades.

Els telèfons i rellotges intel·ligents i els seus beneficis en la salut

A les 7 de la tarda, conferència “Els telèfons i rellotges intel·ligents i els seus beneficis en la salut” a càrrec de  Albert Lozano al Passeig de Domènec Sert.

Albert Lozano, des de 1984 ha estat consultor tecnològic per a diverses empreses de molta reputació. El seu àmbit de treball ha avarcat la tecnologia en general i especialment les comunicacions. Tot i que moltes persones creuen que és consultor informàtic, la veritat es que els seus serveis de consultoria van molt més enllà ja que actua com a director tècnic, extern, pels seus clients. La seva missió es el suport i assessorament tecnològic per empreses. Actualment descrit com a “Coach”.

Conferència gratuïta.

Per a joves i adults

Durada 30 minuts.

Divendres 4

Concert de l’escola de música l’ARPA i del grup de música de la Serra.

Des de les 5 de la tarda fins 2/4 de 9 del vespre, concert a càrrec de l’escola de música l’ARPA i del grup de música de la Serra, a la plaça de les Eres.

Al llarg de la tarda podrem gaudir de les següents actuacions:

 • A les 5 de la tarda: Grup de música de la Serra.
 • A 2/4 de 6 de la tarda: Grup de música de l’Arpa.
 • A les 6 de la tarda: duet de clarinets.
 • A 2/4 de 8 de la tarda: música en familia, a càrrec de la familia Formiguera.
 • A 3/4 de 8 de la tarda: duet de violí i acordió.
 • A 1/4 de 9 del vespre: trio de guitarres.
 • A 2/4 de 9 del vespre: grup d’acordions.

 

 

El procés creatiu en la moda.

A les 2/4 de 7  de la tarda conferència “El procés creatiu en la moda” a càrrec de Mar Villegas, dissenyadora, figurinista i estilista, a la plaça de les Eres.

Conferencia on aprendre com és el procés creatiu per arribar a crear un producte de moda.

Moltes vegades es creu que un dissenyador s’inspira, i que del no res treu uns dissenys però en canvi, la gran majoria de públic desconeix què hi ha al darrere de tot això; com es fa per trobar la inspiració, recopilar material i ordenar-lo, per tal de que sigui útil,  per crear una col.lecció de moda coherent i amb garantia d’èxit.

S’explicaran els conceptes teòrics amb exemples reals perquè sigui àgil i de fàcil entendre i alhora també es simularà la creacció d’una col.lecció de bolsos real per tal de posar els conceptes a la pràctica, es viurà el procés creatiu des del punt de vista d’un dissenyador.

Mar Villegas (Vic, 1981) va estudiar Disseny de Moda i Assessorament d’Imatge Personal(EATM i ESD) i es va especialitzar en Disseny de Vestuari per a espectacle.

També va cursar un Màster de Disseny de Complements (Felicidad Duce).

Ha treballat fent vestuari per a televisió, cine, publicitat i teatre, sobretot per empreses com El Terrat (els programes de l’Andreu Buenafuente) i Minoria Absoluta (com a estilista de ” l’Està passant”) entre molts d’ altres.

En el sector de la moda ha treballat com a dissenyadora per empreses com Misako i ha creat varies col.leccions de roba i bolsos, tant amb marca pròpia com per col.laboració amb altres marques, com Murmull.

Actualment continua compaginant la feina d’estilista/figurinista amb projectes puntuals de disseny.

Per a joves i adults.

Conferència gratuïta.

Divendres 11

Jaume Barri: Animació per a la mainada i els més grandets.

De 2/4 de 6 de la tarda  espectacle musical “Animació per a la mainada, i els més grandets” a càrrec de Jaume Barri, a la plaça de les Eres.

Es tracta d’un espectacle d’animació participatiu en el qual, mitjançant tot tipus d’estils musicals, es convida al públic a ballar en diferents formats tot potenciant les relacions entre les persones.

Activitat per a infants de totes les edats.

Activitat gratuïta.

Divendres 18

La importància de la imatge personal en la societat actual i la figura dels assessors d’imatge

A 2/4 de 7  conferència “La importància de la imatge personal en la societat actual i la figura dels assessors d’imatge” a càrrec la Mar Villegas dissenyadora, figurinista i estilista en cinema a la plaça de les Eres.

Quan parlem d’imatge no només ens referim a la imatge exterior d’una persona, sinó que és la barreja de varis factors com personalitat, carisma, vestuari, actitud i credibilitat.

El què està clar és que tothom vol donar una bona impressió, però per donar una “bona” imatge personal és important donar una imatge coherent entre la forma de vestir, el comportament i la comunicació.

La figura de l’assessor d’imatge ajuda a amagar defectes i a potenciar les virtuts en l’aparença física, però la seva feina va més enllà; és important aconseguir transmetre un missatge no distorsionat d’una persona.

Donar una imatge no coherent d’un mateix pot portar greus problemes de comunicació tant en l’àmbit laboral com el personal.

Parlarem de la importància de la primera impressió, del llenguatge corporal i de colors, de formes i de com potenciar característiques físiques.

 

Mar Villegas (Vic, 1981) va estudiar Disseny de Moda i Assessorament d’Imatge Personal(EATM i ESD) i es va especialitzar en Disseny de Vestuari per a espectacle.

També va cursar un Màster de Disseny de Complements (Felicidad Duce).

Ha treballat fent vestuari per a televisió, cine, publicitat i teatre, sobretot per empreses com El Terrat (els programes de l’Andreu Buenafuente) i Minoria Absoluta (com a estilista de ” l’Està passant”) entre molts d’ altres.

En el sector de la moda ha treballat com a dissenyadora per empreses com Misako i ha creat varies col.leccions de roba i bolsos, tant amb marca pròpia com per col.laboració amb altres marques, com Murmull.

Actualment continua compaginant la feina d’estilista/figurinista amb projectes puntuals de disseny.

Per a joves i adults.

Conferència gratuïta.

.

Divendres 25

Sessió Happy Tecno dj Lexlay

De les 8  a les 10 de la nit, sessió del dj amb el Lexlay, resident de Happy Tecno,  a la plaça de les Eres.

Nascut a Barcelona, Lexlay mostra al món la seva manera d’entendre la música des de fa més d’una dècada. Després d’anys de treball i empès pel seu caràcter emprenedor s’ha situat en una posició respectable en l’escena electrònica nacional.

Lexlay es sinònim d’alegria, energia i passió: els seus sets són garantia d’espectacle i diversió.

Versàtil com un camaleó, aconsegueix adaptar el seu discurs musical a les exigències de cada club transportant el públic cap a un esclafit d’emocions col·lectives. Elegància i ritme caracteritza l’estil musical, sent capaç d’alternar des de la sensibilitat del House fins el techno més ballable. Les sales i clubs de prestigi que han demanat els seus serveis incrementen dia a dia, prova d’això son les actuacions a llocs com: Space, Pacha, Privilege (Ibiza), Fabrik (Madrid), Florida 135, Elrow, Supermartxé (Barcelona), SaoClub (Dubai); havent compartit cartell amb artistes com: Carl Cox, Richie Hawtin, Luciano, Marco Carola, Loco Dice, entre altres.

Actualment es responsable i fundador de la reconeguda marca happy Techno que juntament amb el seu equip, ha aconseguit conquistar el públic de la ciutat comtal resident de les nits del dissabte en una de les sales més emblemàtiques, el City Hall.

Per a joves i adults

Entrada gratuïta.

 • Abril
 • Maig
 • Juny