Programació

Encara no hi ha activitats concretades.

Divendres 6

Animació amb vehicles elèctrics

De les 5 fins a les 8 del vespre, Animació amb vehicles elèctrics, a càrrec de Giracat, a la plaça de les Eres.

eBiblioCat: Coneix el préstec de llibres electrònics a la biblioteca

A les 6 de la tarda, conferència  “ eBiblioCat: Coneix el préstec de llibres electrònics a la biblioteca” a càrrec de Eva Leucó  Laia Miralpeix de la biblioteca Antoni Pladevall i Font al Passeig de Domènech Sert.

Intel·ligència Digital: les 8 Habilitats digitals

A les 7 de la tarda, conferència “Intel·ligència Digital: les 8 Habilitats digitals” a càrrec d’Enric Bastardas al Passeig de Domènech Sert..

Divendres 13

ANUL.LAT PER CAUSES METEOROLÒGIQUES.

Degut a les previsions de pluja generalitzada arreu de la comarca d’Osona i Catalunya, es suspèn l’Inspiring del divendres dia 13 d’abril i recol.loquem les activitats previstes per aquest dia en altres edicions d’inspiring.

El taller de Re-bots es farà el 20 d’abril a 2/4 de 6 de la tarda.

L’activitat amb simuladors de f1, karts i realitat virtual es farà el dia 20 d’abril a partir de les 5 de la tarda.

El monòleg Meduses amb nata de Godai Garcia es realitzarà al mes de maig en l’edició Inspiring Moda.

 

 

Divendres 20

Crea els teus RE-bots

A les 5 de la tarda a les 8 del vespre, taller “Crea els teus RE-bots”,  a càrrec de la companyia Artixoc a la plaça de les Eres. A partir de 8 anys.

 

Taller per a crear robots a partir de materials reciclats de tot tipus (plàstics, llaunes, taps…).

Els participants aprendran a construir un robot dissenyant-lo de manera plàstica però també amb circuits senzills elèctrics: botons, cables, connexions i petits motors. Crearem un RE-BOT personal i original que es bellugarà de manera divertida.

És un taller per introduir als nens en el món de la robòtica i de l’art i la tecnologia. Aprendran a fer anar les eines i despertar la imaginació amb materials no habituals

 

 

Taller per a majors de 8 anys.

Taller gratuït.

Places limitades, grups reduïts.

Durada: 3 hores aproximadament.

Experimenta amb la realitat virtual i  simuladors de Fórmula 1 i Karting

A les 5 de la tarda a les 9 del vespre, “Experimenta amb la realitat virtual i  simuladors de Fórmula 1 i Karting” a càrrec de Virtual Fun i Zinkers al Passeig de Domènec Sert.

 

Es podrà gaudir dels simuladors de formula 1 i Kart per joves i adults i simuladors infantils de la mà de Zinkers .

Per altre banda Virtual Fun ens proposa un esdeveniment, en el que els participants podran provar les noves tendències, gaudir dels entrenaments i la immersió que genera la realitat virtual.

 

Activitats  gratuïta per a tots els públics.

Durada: podeu participar-hi al llarg de les 4 hores que es durà a terme. (temps aproximat 5-10 minuts per cada participació).

Places il.limitades

Posem veu als contes

Els participants, faran petits grups de 2 o 3 persones, i escolliran un dels contes proposats per l’activitat. A continuació es farà una primera lectura, que servirà per a fer-ne la comprensió de text. Després faran una lectura donant èmfasis a l’entonació i repassant els signes de puntuació. Seguidament, cada grup posarà veu al conte a través d’una Tablet. I després compartirem aquest arxiu entre tots els participants.

Activitat per a infants de 8-12 anys.

Taller gratuït.

Places limitades i grups reduïts.

Converteix-te en un bon instagrammer

A les 6 de la tarda, taller de fotografia i instagram: “Converteix-te en un bon instagrammer” a càrrec de Silvia Pujols i Maite Gacio al passeig de Domènec Sert.

Descobrirem a fons Instagram i com ha canviat la nostra forma de relacionar-nos amb el nostre entorn a través de les imatges.

Donarem eines i recursos per treure el màxim profit a Instagram: consells per utilitzar correctament l’aplicació d’Instagram i per altre banda, transmetrem coneixements de fotografia aplicats a la càmera del móvil per treure el màxim de potencial de les imatges que realitzem.

Per a joves i adults.

Durada: 1,30h.

Places ilimitades.

Taller gratuït.

 

Indicat per a persones amb coneixements bàsics d’instagram.

Xarxes socials, enfocades des del món dels dj’s de música electrònica

A 2/4 de 8 del vespre,  xerrada: “Xarxes socials, enfocades des del món dels dj’s de música electrònica” a càrrec de Lexlay, resident de Happy Tecno al passeig de Domènec Sert.

Nascut a Barcelona, Lexlay mostra al món la seva manera d’entendre la música des de fa més d’una dècada. Després d’anys de treball i empès pel seu caràcter emprenedor s’ha situat en una posició respectable en l’escena electrònica nacional.

Lexlay es sinònim d’alegria, energia i passió: els seus sets són garantia d’espectacle i diversió.

Versàtil com un camaleó, aconsegueix adaptar el seu discurs musical a les exigències de cada club transportant el públic cap a un esclafit d’emocions col·lectives. Elegància i ritme caracteritza l’estil musical, sent capaç d’alternar des de la sensibilitat del House fins el techno més ballable. Les sales i clubs de prestigi que han demanat els seus serveis incrementen dia a dia, prova d’això son les actuacions a llocs com: Space, Pacha, Privilege (Ibiza), Fabrik (Madrid), Florida 135, Elrow, Supermartxé (Barcelona), SaoClub (Dubai); havent compartit cartell amb artistes com: Carl Cox, Richie Hawtin, Luciano, Marco Carola, Loco Dice, entre altres.

Actualment es responsable i fundador de la reconeguda marca happy Techno que juntament amb el seu equip, ha aconseguit conquistar el públic de la ciutat comtal resident de les nits del dissabte en una de les sales més emblemàtiques, el City Hall.

Per a joves i adults

Durada: aproximadament 1h.

Activitat gratuïta.

Concert de Rap

A 2/4 de 9 del vespre, concert de Rap, a càrrec de Shuvag a la plaça de les Eres.

L’Arantxa, una rapera provinent de les Illes Canàries instal·lada en terres catalanes,   té com a objectiu demostrar que el RAP femení existeix i trepitja més fort que mai.

Per a totes les edats.

Durada: 1h aproximadament.

Concert gratuït.

Divendres 27

Els telèfons i rellotges intel·ligents i els seus beneficis en la salut

A les 7 de la tarda, conferència “Els telèfons i rellotges intel·ligents i els seus beneficis en la salut” a càrrec de  Albert Lozano al Passeig de Domènec Sert.

Albert Lozano, des de 1984 ha estat consultor tecnològic per a diverses empreses de molta reputació. El seu àmbit de treball ha avarcat la tecnologia en general i especialment les comunicacions. Tot i que moltes persones creuen que és consultor informàtic, la veritat es que els seus serveis de consultoria van molt més enllà ja que actua com a director tècnic, extern, pels seus clients. La seva missió es el suport i assessorament tecnològic per empreses. Actualment descrit com a “Coach”.

Conferència gratuïta.

Per a joves i adults

Durada 30 minuts.

Crea els teus RE-bots

A les 5 de la tarda a les 8 del vespre, taller “crea els teus RE-bots”,  a càrrec de la companyia Artixoc, al Passeig de Domènech Sert. A partir de 8 anys.

Drons: la tecnologia del futur

De les 6 de la tarda a les 8 del vespre, “Drons: la tecnologia del futur”, a càrrec de Fly Away  Services  Airk a la plaça de les Eres.

Jornada divulgativa on veure i aprendre tot el que envolta la tecnologia drone. L’equip Fly Away Service, especialistes en esdeveniments relacionats amb els drons, realitzaran diverses activitats com:

 • Zona de exposició de diferents models de drone i les seves utilitats.
 • Explicació a càrrec d’experts professionals.
 • Simulador de vol i Zona del vol on els més petits podran fer la seva primera posada en contacta amb aquest magnífics aparells.
 • Zona d’exhibició de vol de petits drons.

 

Activitat gratuïta

Per a totes les edats.

Durada: 2 hores.

Places il·limitades.

Divendres 4

Concert de l’escola de música l’ARPA i del grup de música de la Serra.

Des de les 5 de la tarda fins 2/4 de 9 del vespre, concert a càrrec de l’escola de música l’ARPA i del grup de música de la Serra, a la plaça de les Eres.

Al llarg de la tarda podrem gaudir de les següents actuacions:

 • A les 5 de la tarda: Grup de música de la Serra.
 • A 2/4 de 6 de la tarda: Grup de música de l’Arpa.

Combos de l’escola de música, un combo és una formació de música actual, que consta de bateria, baix, piano, guitarra i instruments de vent, que fan un repertori de jazz, pop, rock, blues….Acuaran 2 combos de l’escola de música i un de l’escola La Serra.

 • A les 6 de la tarda: duet de clarinets.
 • A 2/4 de 8 de la tarda: música en familia, a càrrec de la familia Formiguera.
 • A 3/4 de 8 de la tarda: duet de violí i acordió. Marc del Pino.
 • A 1/4 de 9 del vespre: trio de guitarres que  interpretaran temes dels Beatles.
 • A 2/4 de 9 del vespre: grup d’acordions, Marc del Pino i el seu alumne Pep Montsant.

 

L’escola municipal de música de Taradell fa 40 anys que funciona, primer com a escola organitzada per pares, que volien implantar els ensenyaments musicals al poble, i més tard com a escola reconeguda per la Generalitat de Catalunya. Actualment tenim més de 100 alumnes, amb edats que van dels 3 anys, edat mínima per accedir a l’escola de música, fins a adults sense límit d’edat.

A l’escola es poden aprendre més de 16 instruments, que van des de la guitarra, fins al piano, passant per la bateria, el violí, contrabaix, trompeta, flauta, clarinet, saxo, ukelele… També disposem de formacions instrumentals, adaptades a totes les edats, orquestra, grup de folk……

 

 

Contacte amb l’escola de música:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/EscolaMusicaTaradell/

MAIL; escolamusicataradell@gmail.com

El procés creatiu en la moda.

A les 2/4 de 7  de la tarda taller“El procés creatiu en la moda” a càrrec de Mar Villegas, dissenyadora, figurinista i estilista, al Passeig de Domènec Sert.

Taller on aprendre com és el procés creatiu per arribar a crear un producte de moda.

Moltes vegades es creu que un dissenyador s’inspira, i que del no res treu uns dissenys però en canvi, la gran majoria de públic desconeix què hi ha al darrere de tot això; com es fa per trobar la inspiració, recopilar material i ordenar-lo, per tal de que sigui útil,  per crear una col.lecció de moda coherent i amb garantia d’èxit.

S’explicaran els conceptes teòrics amb exemples reals perquè sigui àgil i de fàcil entendre i alhora també es simularà la creacció d’una col.lecció de bolsos real per tal de posar els conceptes a la pràctica, es viurà el procés creatiu des del punt de vista d’un dissenyador.

Mar Villegas (Vic, 1981) va estudiar Disseny de Moda i Assessorament d’Imatge Personal(EATM i ESD) i es va especialitzar en Disseny de Vestuari per a espectacle.

També va cursar un Màster de Disseny de Complements (Felicidad Duce).

Ha treballat fent vestuari per a televisió, cine, publicitat i teatre, sobretot per empreses com El Terrat (els programes de l’Andreu Buenafuente) i Minoria Absoluta (com a estilista de ” l’Està passant”) entre molts d’ altres.

En el sector de la moda ha treballat com a dissenyadora per empreses com Misako i ha creat varies col.leccions de roba i bolsos, tant amb marca pròpia com per col.laboració amb altres marques, com Murmull.

Actualment continua compaginant la feina d’estilista/figurinista amb projectes puntuals de disseny.

Per a joves i adults.

Conferència gratuïta.

Divendres 11

Jaume Barri: Animació per a la mainada i els més grandets.

De 2/4 de 6 de la tarda  espectacle musical “Animació per a la mainada, i els més grandets” a càrrec de Jaume Barri, a la plaça de les Eres.

Es tracta d’un espectacle d’animació participatiu en el qual, mitjançant tot tipus d’estils musicals, es convida al públic a ballar en diferents formats tot potenciant les relacions entre les persones.

Activitat per a infants de totes les edats.

Activitat gratuïta.

Divendres 25

Backstage

Durant la tarda, gaudeix del Backstage  en les diferents parades habilitades pels botiguers de Taradell i perruqueres que participen en la desfilada de Moda.

Podreu veure com es fan els retocs als i les models, com es maquillen, pantinen, etc.

 

Al carrer Domènec Sert,

Activitat gratuïta.

 

 

Jocs gegants de La Xarranca

De les 5 de la tarda a les 8 del vespre, activitats gratuïtes per a la mainada a càrrec de la Xarranca.

Al llarg de la tarda, es realitzaran tallers i jocs per a la mainada de totes les edats per tal que ells també gaudeixin d’Inspiring, de la moda i de Taradell.

 

Activitats gratuïtes

Per a totes les edats

Places il.limitades. 

La Cultura de la Moda.

A les 7  de la tarda, ponència “La Cultura de la Moda”, a càrrec de Meritxell Balmes i Vicenç Mustarós, al passeig Domènec Sert.

Meritxell Balmes

CEO & FOUNDER

EVENTS & COMMUNICATION MANAGER & FASHION CONSULTANT

Psicòloga llicenciada per la Universitat Ramón Llull de Barcelona i màster en Marketing i Comunicació en Moda i Luxe per la Universidad Complutense de Madrid. A més a més, experta en estilisme i lifestyle.

El seu lema: No creure en la perfecció, sino creure en les persones i en el seu potencial que cada una poseeix, aquí radica la perfecció.

 

VICENÇ MUSTARÓS

CREATIVE MANAGER & FASHION CONSULTANT Y COMISARIO DE EXPOSICIONES

Creador de la “080 Barcelona”, del “Showroom Barcelona” a París i editor de la guia internacional  “DEMOguide”.Comissari d’exposiciones entre les que destaquen “Antwerpen. Altres propostes de moda”, “Thierry Mugler 30 Aniversario” i “L’Univers de la Moda”.  Assessor i col.laborador en prestigioses institucions com el FFI(Amberes), Modo Bruxellae, Tótem Fashion (París), HP France (Tokio), Museu Tèxtil i de Indumentària de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra, Copca, Acció 10, DDI, Cambre de Comerç de Barcelona i de mitjants de comunicació com Catalunya Radio, TV3, Canal+…

El meu lema: “La moda no existeix tant sols en els vestits. La moda està en el cel, en el carrer, la moda té que veure amb les idees, la forma en què vivim, el què està succeint.” – Coco Chanel

 

web: studio di stile.

Activitat gratuïta

Places il.limitades

Per a joves i adults.

 

Desfilada de moda

A les 8 del vespre de la tarda, desfilada de moda , a càrrec l’Associació de Botiguers de Taradell al carrer Domènec Sert.

 • Imma Castany Estilistes
 • Roba infantil i juvenil Maria Raurell
 • Rosa Moda
 • Esports Autonell
 • Moda Home i Dona Sellés
 • Dolo Vilardell Estilistes
 • Escola de dibuix i pintura l’ARPA i el Puntal Jove.

Activitat gratuïta.

Sessió Happy Tecno dj Lexlay

De les 8  a les 10 de la nit, sessió del dj amb el Lexlay, resident de Happy Tecno,  a la plaça de les Eres.

Nascut a Barcelona, Lexlay mostra al món la seva manera d’entendre la música des de fa més d’una dècada. Després d’anys de treball i empès pel seu caràcter emprenedor s’ha situat en una posició respectable en l’escena electrònica nacional.

Lexlay es sinònim d’alegria, energia i passió: els seus sets són garantia d’espectacle i diversió.

Versàtil com un camaleó, aconsegueix adaptar el seu discurs musical a les exigències de cada club transportant el públic cap a un esclafit d’emocions col·lectives. Elegància i ritme caracteritza l’estil musical, sent capaç d’alternar des de la sensibilitat del House fins el techno més ballable. Les sales i clubs de prestigi que han demanat els seus serveis incrementen dia a dia, prova d’això son les actuacions a llocs com: Space, Pacha, Privilege (Ibiza), Fabrik (Madrid), Florida 135, Elrow, Supermartxé (Barcelona), SaoClub (Dubai); havent compartit cartell amb artistes com: Carl Cox, Richie Hawtin, Luciano, Marco Carola, Loco Dice, entre altres.

Actualment es responsable i fundador de la reconeguda marca happy Techno que juntament amb el seu equip, ha aconseguit conquistar el públic de la ciutat comtal resident de les nits del dissabte en una de les sales més emblemàtiques, el City Hall.

Per a joves i adults

Entrada gratuïta.

Divendres 8

Exposició i mostra d’autocaravanes i furgonetes

Si t’agrada el món de l’autocaravana o les furgonetes vivenda, no et perdis la mostra que ens ofereix Autosuministres Motor Vic a Inspiring.

De 5 a 9 del vespre, vine a descobrir les tendències en aquest vehicle, i el què ens pot oferir.

 

Activitat gratuïta.

Per a tots els públics.

 

Activitat esportiva EAS Taradell

 • A 2/4 de 6 de la tarda  MiniGym  a càrrec de EAS Taradell a la Plaça de les Eres.

És una activitat enfocada per als infants on treballar aspectes com el desenvolupament físic i motor, la psicomotricitat, l’equilibri, i la forma física. Sempre adaptat al correcte desenvolupament de l’infant i potenciant el benestar d’aquest a la vegada que els infants gaudeixen de l’esport.

Activitat per a la mainda

Activitat gratuïta

Places il.limitades

Cal portar roba còmode per fer esport.

Activitat esportiva EAS Taradell

 • A les 6 de la tarda Zumba càrrec de EAS Taradell a la Plaça de les Eres.

El zumba és una modalitat esportiva creada pel ballarí i coreògraf colombià, Alberto “Beto” Pérez. Consisteix en una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, cosa que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret. La zumba permet tonificar, elevar les pulsacions i cremar calories. Actualment és una marca registrada propietat de Zumba Fitness, LLC, tot i que no cobra als centres de fitness per fer servir la marca dins de la seva oferta de serveis esportius.

Activitat per adults

Activitat gratuïta

Places il.limitades

Cal portar roba còmode per fer esport.

Bikerafting per Groenlandia

En David Casalprim ens explicarà els secrets i les aventures d’un dels seus viatges en bici i kayak pels fiords del sur de Groenlandia.

Activitat per adults

Gratuïta

Muxing un esport historic amb història

A les 8 de la tarda, conferència “Muxing, un esport històric amb historia”, a càrrec de Victor Carrasco campió del món de bikejoring i cap del comité de la Federació d’esports d’hivern, al passeig de Domènec Sert.

El Muxing o Canicros és una disciplina que s’està consolidant al nostre país i amb una llarga tradició a Europa, consisteix a córrer amb un gos lligat a la cintura amb un cinturó i una línia de tir que va fins al arnés del gos. Habitualment es practica sobre terra, encara que de forma ocasional es pot practicar sobre neu, corrent aquest cas amb raquetes si és neu tova o amb sabatilles si és dura.

El Muxing o Canicross va ser introduït a Espanya fa aproximadament 15 anys, en les competicions regulars. A nivell federatiu, depèn de la Federació d’Esports d’Hivern. En tota Europa el Canicross compta amb molta afició, existint una Federació pròpia amb importants campionats dedicats exclusivament a aquesta modalitat i amb un nivell competitiu altíssim.

Concert Pelat Pelut

 • A les 9 del vespre, concert a càrrec de Pelat Pelut, a la Plaça de les Eres.

Pelat i Pelut és un grup format per un conjunt de músics i amics de la Plana de Vic que potser us sonen de bandes com Oques Grasses o Tumbaos. Fins ara s’havien donat a conèixer a través de les seves versions a Youtube. Aquest any, però, decideixen fer un pas endavant i treure el seu primer disc. A Enderrock.cat us avancem en exclusiva “Germana de l’estiu”, una de les cançons que s’inclourà en l’àlbum que la banda té previst treure a final d’any.

Divendres 15

Activitat esportiva EAS Taradell

 • A 2/4 de 6 de la tarda  MiniGym  a càrrec de EAS Taradell a la Plaça de les Eres.

És una activitat enfocada per als infants on treballar aspectes com el desenvolupament físic i motor, la psicomotricitat, l’equilibri, i la forma física. Sempre adaptat al correcte desenvolupament de l’infant i potenciant el benestar d’aquest a la vegada que els infants gaudeixen de l’esport.

Activitat per a la mainda

Activitat gratuïta

Places il.limitades

Cal portar roba còmode per fer esport.

Exposició i mostra d’autocaravanes i furgonetes vivenda

Si t’agrada el món de l’autocaravana o les furgonetes vivenda, no et perdis la mostra que ens ofereix Autosuministres Motor Vic a Inspiring.

De 5 a 9 del vespre, vine a descobrir les tendències en aquest vehicle, i el què ens pot oferir.

 

Activitat gratuïta.

Per a tots els públics.

HOLI PARTY

 • De les 6 de la tarda a les 8 del vespre Holi Party a càrrec de FemFesta i organitzat per el Puntal Jove de Taradell, a la plaça de les Eres.

Fem Festa ens portarà la festa dels colors a Taradell. Vine a omplir la plaça de les Eres amb pols de colors.

Es recomana que tothom vingui vestit amb samarreta blanca perquè així es vegi millor el contrats amb els colors.

 

Activitat per a totes les edats.

Gratuïta

 

Viatjar amb furgoneta, un món per descobrir

 • A les 7 de la tarda conferència “Viatjar amb furgoneta: un món per descobrir” a càrrec de la bloguera Sara Terrones al passeig de Domènec Sert.

Creadora del blog: “viajar lo cura todo”, la Sara ens transmetrà com és viatjar amb furgoneta, què cal tenir en compte, com s’organitza un viatge, i sobretot ens mostrarà la seva passió per viatjar, ja que com diu el seu blog, Viatjar ho cura tot.

 

Activitat per adults

Gratuïta

 

Divendres 22

Activitat esportiva EAS Taradell

 • A 2/4 de 6 de la tarda Zumba Infantil  a càrrec de EAS Taradell al Passeig de Domènec Sert.

Zumba és una barreja entre aeròbic i dança, que permet estar en forma d’una manera molt divertida. I és això el què ha cautivat a moltissimes persones, i és que cada vegada més, els individus de totes les edats busquen fer esport divertint-se.

Precisament per aquest motiu, a banda d’altres versiones, s’ha potenciat la zumba kids, que es tracta d’una adaptació de la disciplina original per a que també els petits puguin fer exercici divertint-se.

Activitat per a la mainda

Activitat gratuïta

Places il.limitades

Cal portar roba còmode per fer esport.

Activitat Esportiva EAS Taradell

 • A les 6 de la tarda Body Pump càrrec de EAS Taradell al passeig de Domènec Sert.

El BodyPump és un tipus d’activitat física dirigida que va ser patentada pels Mills, un grup dedicat a la creació que entrenaments de fitness en els quals la intensitat, la indicació i els beneficis varien. Els Mills ha creat programes molt diversos, incloent el BodyBalance i el BodyCombat.

El BodyPump consisteix en la realització d’una sèrie d’exercicis en els quals es treballa tant la resistència aeròbica com la muscular. Aquest divertit i pautat entrenament enforteix el sistema cardiovascular i la gran majoria dels músculs del cos en tan sol 45 minuts.

Activitat per adults

Activitat gratuïta

Places il.limitades

Cal portar roba còmode per fer esport.

Taula rodona: ESPORT COM A LEMA DE VIDA

 • A les 7 de la tarda, “Taula rodona: Esport com a lema de vida”, al passeig de Domènec Sert, dinamitzada per Josep Antoni Vallbona.

Participants confirmats:

Ferran Latorre: Alpinista amb una gran trajectòria professional, ha realitzat 13- 8000m. Actualment lidera un projecte d’investigació cientifica sobre l’impacte genètic, biològic i clinic de la falta d¡oxigen que es genera a l’Everest.

Roger Tuneu: esportista de muntanya que combina les curses amb la BTT, creador de la seva marca de bici, ha participat aquest 2017 a la Titan Desert…

Pep Sanchez: esportista complert en ultrarunnings, ultratails quadriatlóns, proves amb bicicleta, triatlons i Raids d’aventura, un complert palmares esportiu.

“Titi Roca”: exjugador de Hoquei sobre patins del Club Pati Vic  des del 1998 fins el 2015. En la seva llarga trajectòria va ser capità de l’equip i va jugar amb la selecció Catalana, la Selecció Espanyola guanyan 1 copa de la CERS, 4 copes del rei, 1 supercopa espanyola (amb el CP VIC). Amb la selecció catalana va aconseguir una Golden Cup i una Copa Amèrica. Finalment amb la Selecció Espanuola va guanyar 3 campionats d’Europa i 3 campionats del món “A”. Actualemnt és regidor d’Esports a l’Ajuntament de Vic.

Patricia Sànchez:  4 anys a la Real Escola Andalusad’art eqüestre ha estat alumne de Rafael Soto i Antonio Cid, la seva il.lusió i intensió és continuar la seva carrera professional. Ha quedat en els tres primers llocs, guanyant en moltes ocasions,  nombrosos concursos de doma clàssica a nivell nacional i territorial, per tot Espanya.

Marta Sánchez: esportista molt completa de triatlons, que es va proclamar campiona d’Espanya en triatlons en distancia Sprint, com a olímpica en categoría sub-23, i va ser 5na en categoría èlit. Això la va clasificar al mundial de sub-23 de triatló aconseguint la 8na plaça. També va fer podi en la Copa d’Europa amb un 3r lloc i 2na en els Jocs Mediterrànis.

 

 

 

Piscolabis i cloenda Inspiring

A les 9 del vespre , al finalitzar la Taula rodona, es realitzarà la cloenda d’Inspiring primavera 2018 amb un petit piscolabis.

 • Abril
 • Maig
 • Juny