Actualitat

Inspiring tecnologia

INSPIRING TARADELL

El passat divendres dia 6 d’abril, Taradell va viure la segona edició de “Inspiring”, aquest cop centrada en les noves tecnologies.

La iniciativa va comptar amb força presència de públic tot i que el temps no va afavorir gaire. Aquest proper divendres dia 13 d’abril queda suspès per la previsió de pluges intenses arreu de la comarca i les activitats previstes per aquest dia es traslladen al proper “Inspiring”, el divendres 20 d’abril. Consulteu aquí la programació.

Al llarg de la tarda, a la Plaça de les Eres, es va poder realitzar una activitat amb vehicles elèctrics a càrrec de Giracat on la mainada va poder gaudir dels HoverBoards i dels monocicles elèctrics. Alguns d’aquests aparells, estaven adaptats per facilitar-ne l’ ús als mes petits del poble.

A les 6 de la tarda, al Passeig Domènec Sert, l’Eva Leucó i Laia Miralpeix van donar a conèixer el préstec de llibres electrònics a la Biblioteca de Taradell.  El públic assistent va poder aprendre com utilitzar el servei  de préstec electrònic, els seus avantatges i com fer-ne un bon ús.

L’eBibliocat és un nou servei per tots els usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya. Per utilitzar-la només fa falta el carnet d’usuari de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Aquests llibres electrònics disposen d’àudio.

A continuació el públic va poder gaudir d’Enric Bastardes, comunicador del món digital, relacional i emocional.  La seva conferència titulada “les 8 intel·ligències digitals” tractava sobre com les persones ens relacionem amb les xarxes socials, si realment tot el que ens mostra Internet és cert, com els pares i educadors han d’acompanyar als seus fills o alumnes a l’entorn digital, quin ús hem de fer de les xarxes…

Per altre banda, a nivell comercial, el passeig Domènec Sert va acollir a una quinzena de casetes amb productes relacionats amb la tecnologia i el mercat tradicional sempre amb un punt d’originalitat i de qualitat. En aquestes parades s’hi podien trobar productes relacionats amb la cosmètica, la tecnologia, moda, fotografia i menjar; verdura, fruita, formatges…

“Inspiring“ vol apropar als visitants no només un espai d’oci, experiències i aprenentatge sinó també un mercat on gaudir d’un tracte proper, productes de qualitats i sempre amb una estètica acurada.

“Inspiring” va disposar d’un parell de “FoodTrucks” per berenar o sopar, situades a l’entorn de la Plaça de les Eres. La Tartana, que promociona “Productes del Ripollès” ( vedella, xai, embotits, formatges, làctics, cervesa artesana…) I la Crep Gluten Free on ofereixen creps sense cap tipus d’al·lèrgens.

No us perdeu tot el què “Inspiring” us té preparat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *