Actualitat

Inspiring especial postres

El passat mes d’octubre va tenir lloc la primera edició d’Inspiring a Taradell, que va constar de 3 divendres on vàrem poder gaudir de parades amb productes relacionats amb les postres, parades de mercat com el sabater i les olives, tallers, maridatges, demostracions, concerts i activitats infantils.

Un cop tancada la primera edició, amb el 4t divendres d’Inspiring suspès per la situació social i política del moment, podem fer un primer balanç de l’afluència de visitants que va tenir el projecte. Inspiring compte d’un instrument que permet comptabilitzar l’afluència de visitants en cada edició, a través del wifi dels telèfons mòbils, per saber el nombre de visitants. També ens permet saber  qui ho fa en diferents moments o la duradade les visites, això ens ajuda a tenir suficients dades per a seguir millorant.

Els resultats són els següents:

  • Inspiring especial postres va ser visitat per més de 3500 persones durant la primera edició, una mitjana superior als 1100 usuaris diaris.
  • D’aquestes xifres podem extreure que durant els 3 divendres varen visitar inspiring 2500 persones diferents i ho varen fer majoritàriament entre les 5 de la tarda i les 8 del vespre, sent les 6 l’hora més concorreguda del mercat.
  • Per concloure, es varen entrevistar al 7,5% de visitants , el 79% d’ells residents a Taradell, varen valorar molt positivament el mercat i el 94% dels enquestats varen afirmar que asistiran a les pròximes edicions.