Actualitat

Inscripcions obertes!!!

Ets expositor?   Tens una Foodtruck?  Vols promocionar el teu negoci?   Vols mostrar els teus productes?

Vine a Inspiring!

“Inspiring és un nou espai comercial a l’aire lliure, situat a l’epicentre comercial del municipi de Taradell, que capgira la manera d’entendre el mercat, adaptant-se a la societat actual i a les seves necessitats.

Inspiring és un mercat on els visitants poden trobar tots els productes que necessiten setmanalment a la llar (fruita i verdura, olives, embotits i salazons, roba i calçat, equipament de la llar…) però amb un valor afegit.  Aquest valor està compost per diversos aspectes que fa que Inspiring no sigui un simple mercat o una fira temàtica, Inspiring és un espai a l’aire lliure on poder gaudir d’anar a comprar, on trobar productes de consum regular però amb una estètica acurada, amb un ambient agradable, i on el consumidor pot interactuar, tastar, olorar, descobrir, escoltar, provar, etc.

Però Inspiring encara és molt més, cada mes es vestirà amb productes relacionats amb una temàtica diferent, i els consumidors podran comprar, participar en activitats, gaudir de xerrades, tallers, activitats infantils, música en directa, presentació de nous productes, i totes relacionades amb el mateix tema.

Per tant Inspiring és una combinació de parades de productes de mercat, i de parades temàtiques, però també trobareu espais lúdics on aprendre de la mà d’experts sobre el tema principal del mes, i restauració per berenar i/o sopar. ”

  • Si el teu negoci és del sector tecnològic, a Inspiring noves tecnologies de l’abril, hi trobaràs el teu lloc.
  • El teu negoci està relacionat en la moda i la bellesa? El maig és el teu mes en l’especial moda.
  • En canvi els teus productes estan relacionats amb l’esport o l’oci, no ho dubtis, el juny és el mes idoni per a tu.
  • Per altre banda, si ets un paradista de productes de mercat, prova un nou estil original i fresc.
  • Finalment, si ets una foodtruck, no ho dubtis i vine a conèixer Taradell.

Inscriu-te!!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *