Destacats

El divendres 20 Argentina ens ve a veure!

A partir de les 4 de la tarda, la foodtruck Magoya vindrà a Taradell a portar un toc Argentí a través dels seus deliciosos plats, empanades, entrepans de les seves magnifiques carns i per acabar un sorprenent postra basat en el dolç de llet.

 

De 2/4 de 6 de la tarda, concert de música tradicional argentina a càrrec de Duende Cardozo. Al carrer Domènech Sert, dins del l’espai d’expositors.

Duende Cardozo, en cada presentació realitza un ritual d’homenatge a la música autòctona, la “Pachamama” i les seves arrels originaries, amb un repertori de cançons creades per ell com si fossin meravelloses interpretacions d’un Mestre folklore, música llatinoamericana i Rock Nacional.

La lluna “Purmamarca” és còmplice de la virtuositat d’un artista independent que sorprèn amb la seva senzillesa i captiva amb el seu talent. Amb diversos  instruments que van des del “Charango” fins el “Udu” emociona al públic de diferents parts del món.

Va començar el 2004 amb una trajectòria ininterrompuda que ha aprofitat al màxim la influencia d’altres músics llatinoamericans, tenint la oportunitat  de tocar a diversos escenaris d’arreu del món.

El 2013 va gravar el seu primer disc “Alado” amb 12 composicions de música i lletra propis.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *